top of page

Celostna rešitev na področju vizualne identitete

podjetja, znamke ali projekta.

Analize kažejo, da podjetja z močno vizualno identiteto svojega podjetja ali blagovne znamke, mnogo učinkoviteje gradijo svojo prepoznavnost.
 

Poleg profesionalno oblikovanega logotipa potrebujejo tudi sistem za prilagajanje lastne podobe različnim medijem, tako da ohranijo enotno vizualno identiteto.
 

Le ta je temelj za gradnjo prepoznavnosti in unikatnosti vašega podjetja oz. blagovne znamke.

SVETOVANJE in OBLIKOVANJE VIZUALNE IDENTITETE

Promocijske tiskovine

Samolepilne etikete

Knjige, časopisi, revije,...

PVC kartice

Kartonska embalaža

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

Pripravimo vam alternativne oblike logotipa, prilagojene horizontalnim ali kvadratnim aplikacijam ter različnim barvnim prostorom, odvisno od narave medija v katerem se pojavlja. 

Pri oblikovanju grafične podobe se definirajo tudi ključne barve, le-te večinoma izhajajo že iz samega logotipa, in osnovne pisave, tako za tiskane kot elektronske medije. 

KJER JE KREATIVNOST DOMA

Z lastnim oblikovalskim studiom lahko vaš oblikovalski projekt vodimo od začetnega osnutka vse do končnega izdelka. Naši oblikovalci, s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, domišljijo in iznajdljivostjo, skupaj z vami, razvijajo in oblikujejo izdelek, ki vam je »pisan na kožo« in služi vašim specifičnim zahtevam. Pri oblikovanju pomagamo identificirati namen projekta in z izdelavo grafik ter podob ustvarimo sporočilo in filozofijo, ki jo bo nosil oz. komuniciral vaš izdelek.

 

Dizajni in tiskovine, ki jih za vas pripravijo naši strokovnjaki, so ustvarjeni z namenom vaše promocije, bodisi podjetja ali vašega izdelka. Uporabljajo se tudi za označevanje in varovanje vašega izdelka, služijo pa tudi kot orodja pri izobraževanju in nenazadnje bogatijo domišljijo.

bottom of page